Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Oddworld: New'n'Tasty

David Hayter gjør comeback i Oddworld: New'n'Tasty

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Konami droppet gode gamle David Hayter til fordel for skuespiller Kiefer Sutherland som stemmen til Snake/Big Boss i det kommende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ble nyheten møtt av forferdelse blant fansen. Ikke desto mindre var spillskaper Hideo Kojima bestemt på å bruke en stemmeskuespiller som også kunne gjøre sine egne motion capture-innspillinger, og den noe eldre David Hayter ble pent nøtt til å finne seg andre oppdrag.

Det har han nå gjort, og det viser seg at han faktisk gjør comeback i spillbransjen i rollen som Mudokon i det nye Oddworld: New'n'Tasty. For de som måtte lure er Oddworld: New'n'Tasty en nyversjon av Playstation-klassikeren Oddworld: Abe's Oddysee, som skal slippes til både PC, PS4, PS3 og PS Vita den 23. juli. I tillegg er Wii U- og Xbox One-lanseringer også planlagt på en senere dato.

Oddworld: New'n'Tasty
Oddworld: New'n'TastyOddworld: New'n'Tasty

Relaterte tekster

7
Oddworld: New'n'Tasty-problem på Wii U

Oddworld: New'n'Tasty-problem på Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utvikler Oddworld Inhabitants har et problem med Wii U-versjonen av Oddworld: New'n'Tasty. De skal ikke legge ned spillet, men de må løse utfordringen med at det også...

8
Sjekk ut  Oddworld: New'n'Tasty

Sjekk ut Oddworld: New'n'Tasty

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du har en fortid med Playstation har du sikkert et forhold til luringen Abe, det grønne vesenet som måtte flykte fra fangenskap i spill som Oddworld: Abe's Oddysee...Loading next content