Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

David Jaffe forlater Eat Sleep Play

Skal utforske nye muligheter på egenhånd

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

David Jaffe, mannen bak blant annet God of War- og Twisted Metal-seriene, har bestemt seg for å forlate utviklerstudioet Eat Sleep Play for heller å utforske nye muligheter på egenhånd.

Årsaken til avgjørelsen skal primært bestå av to forhold. For det første er det lang reisevei mellom Jaffes hjem i California og Eat Sleep Play-hovedkvarteret i Salt Lake City, og for det andre planlegger Eat Sleep Play å bytte fokus til spillutvikling for IOS-plattformen i tiden fremover.

Selv sier Jaffe at han ikke er fremmed for å utvikle spill til slike mindre plattformer, men at han foreløpig sitter inne med planer om et par større prosjekter til den neste konsollgenerasjonen.

Jaffe kommer imidlertid til å forbi hos Eat Sleep Play inntil lanseringen av Playstation 3-spillet Twisted Metal er unnagjort i Europa, med andre ord ut mars måned.

Twisted Metal

Relaterte tekster

Twisted MetalScore

Twisted Metal

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Det kan vel bare ikke gå galt med klovner, raketter og bilvold... Eller? Richard har inntatt førersetet for et gjensyn med Sweet Tooth og satt karakter...Loading next content