Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hell Let Loose

De britiske styrkene har debutert i Hell Let Loose

Den nyeste oppdateringen av skytespillet inneholder blant annet en ny fraksjon, 15 nye våpen og to nye kart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team 17 har sluppet den nyeste oppdateringen til skytespillet Hell Let Loose. Denne enorme oppdateringen legger til massevis av nytt innhold, inkludert en ny fraksjon, nye våpen, kjøretøy, kart, gameplay-iterasjoner og mer.

Den nye fraksjonen er British Forces, som er det tredje laget i rotasjonen på Allies-siden. Denne fraksjonen vil bli lagt til sammen med britiske uniformer i spillets utstyrsalternativer.

I tillegg kan vi se frem til 15 nye våpen, inkludert Lancaster MK1 SMG og den bærbare Life Buoy-flammekasteren. Kjøretøyene som legges til er stridsvognen Sherman Firefly, Daimler-rekognoseringskjøretøyet og Bedford-transportbilene.

Når det gjelder kartene vil Driel og El Alamein være tilgjengelige nå, og disse tar spillerne med til henholdsvis nederlandsk jordbruksland og vidstrakte ørkener.

Sist, men ikke minst er det lagt til noen verktøy for ikke-verbal kommunikasjon, noe som betyr at de som ikke har tilgang til mikrofon kan kommunisere med lagkameratene og planlegge strategiske angrep.

Du kan ta en titt på oppdateringsnotatene her.

Hell Let Loose

Relaterte teksterLoading next content