Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo IV

De første 1000 personene som når Immortal i Diablo IVs hardcore-modus, blir udødeliggjort i spillet

De første 1000 spillerne vil bli etset inn i historien på en statue.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du trengte noen annen grunn til å glede deg til Diablo IV, kan Blizzard ha gitt deg den, for i en fersk tweet får vi vite at de første 1 000 spillerne som når nivå 100 i spillet i hardcoremodusen, bokstavelig talt vil bli skrevet inn i historien.

De 1000 personene vil få brukernavnene sine foreviget på en statue av Lilith i spillet, og siden Ultimate Edition of Diablo IV lanseres senere denne uken, 1. juni, starter kappløpet om å bli en del av denne sjeldne gruppen med navn offisielt på torsdag.

Det er imidlertid noen få haker ved dette kappløpet, ettersom alle som har deltatt i vurderingsprosessen som har pågått i hele mai, ikke vil være kvalifisert, og de som ønsker å bli minnet, må oppfylle visse kriterier, inkludert å sende en offentlig tweet til @Diablo med en hashtag, deres fulle Battle.net-navn og en eller annen form for bevis på prestasjonen.

Du kan lese de fullstendige reglene for tilbudet her.

Diablo IV

Relaterte tekster

0
Diablo IVScore

Diablo IV

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De gode og dårlige sidene av å fokusere på spillerens valg og Endgame vises i Blizzards storspill.Loading next content