Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Contrast

De første bildene fra Contrast-utviklerens neste spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har en PS4 med PS Plus er sjansene gode for at du har prøvd plattformspillet Contrast, ettersom det var et av de månedlige gratisspillene til tjenesten en tid tilbake. I tillegg har det også blitt sluppet til en rekke andre formater, og nå har utviklerne bak, Compulsion Games, gitt oss den første smakebiten på deres neste prosjekt.

Det dreier seg om konseptbilder fra et spill som ikke har fått noe navn enda (de har i hvertfall ikke delt det med oss) som ikke blir en oppfølger til Contrast:

- We haven't ruled out doing one in the future, but after so long working on Contrast, we wanted to make something fresh. Something new and exciting. It involves masks, drugs and memory loss, but we swear it's not a swinger's party, skriver utviklerne på nettsiden deres.

Compulsion-gjengen lover mer håndfast info i løpet av nokså kort tid, men inntil videre må vi klare oss med bildene:

Contrast
Contrast

Relaterte tekster

1
Contrast er ute på Xbox One

Contrast er ute på Xbox One

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Contrast er et stilistisk plattformeventyr som ble sluppet til PC, Playstation 3, Playstation 4 og Xbox 360 i november i fjor. Spillet når nå, syv måneder senere, også...

1
- Contrast handler om familie

- Contrast handler om familie

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Blant indispillene som trakk oppmerksomhet på årets E3-messe, fant vi det stilfulle skyggeeventyret Contrast, som i motsetning til andre spill ikke handler om å redde...Loading next content