Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Boktai

De første detaljene om Boktai til DS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det har vært kjent siden lenge at Hideo Kojima og hans Kojima Productions arbeidet på et tredje Boktai-spill som denne gangen skal slippes til Nintendo DS. En stor forandring er at det ikke kommer til å finnes noen solsensorer i kassetten som de tidligere spillene til Gameboy Advance hadde, istedet kommer det til å finnes en sol i spillet som kommer frem på den øvre skjermen, men om du trodde at det skulle bli lett å spill om natten så trodde du feil for solen i spillet kommer til å simulere forutsetningene med hjelp av den interne klokken. Vi kommer tilbake med mer info eller screens når dette foreligger.

Relaterte tekster

0
Fortsettelse til Boktai annonsert

Fortsettelse til Boktai annonsert

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ifølge det siste nummeret av V-Jump, er en fortsettelse på vei til det spesielle og innovative Boktai. Magasinet har de første detaljene og skjermiser fra oppfølgeren som heter Zoku Bokua no Taiyo.

0
Boktai - første screenies og info

Boktai - første screenies og info

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Som vi fortalte i fjor, er Hideo Kojima i gang med et spill til Game Boy Advance, som bruker solstråler til å endre gameplayet vesentlig. Vi har de første screenshotta og infoen innenfor.Loading next content