Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield V

De første detaljene om Firestorm i Battlefield V er antakeligvis sluppet ut

Mange av oss har ventet lenge på Firestorm i Battlefield V, men vi vet fortsatt ikke så mye om det. Nå har Redditbrukere kanskje funnet mer informasjon om det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet at Firestorm-delen av Battlefield V som er spillets versjon av battle royale, skal komme i løpet av denne måneden, men vi har enda ikke fått vite noe særlig om konseptet. Tidligere har DICE nevnt at det kommer til å være noen grunnleggende forskjeller mellom Firestorm og andre battle royale-spill, men mye kan ha endret seg siden den gang.

Om ikke annet har en rekke brukere dataminet den nyeste klientoppdateringen og har delt sine funn med verden via Reddit, og dette kan være de første detaljene om Firestorm.

Åpenbart har DICE droppet ideen om at man skal være fire spillere i et Squad. I stedet vil den endelige utgaven av Firestorm tilby solo og duo-modus. Dessuten vil den første banen finne sted i Norge, akkurat som den ene War Storyen kalt Nordlys. Tingene man plukker opp på en bane, kan man finne bedre utgaver av andre steder på banen. Det ser også ut til å være helikoptre, biler, traktorer og mange andre kjøretøy tilgjengelig.

Battlefield V

Relaterte teksterLoading next content