Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Most Wanted

De første NfS-tidene er klare

Bli med i GRs fete Most Wanted-konkurranse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har vel fått med deg Gamereactors store Need for Speed: Most Wanted-konkurranse? Den der vinneren stikker av med en tur til Porsche-fabrikken i Leipzig for en prøvetur i en flunkende ny Porsche 911?

Konkurransen går ut på å sikre seg den beste tiden på løpet kalt Keys to the City, mens du sitter bak rattet til en Porsche 911 Carrera S. Frem til den 30. november er det opp til deg å sikre deg den beste tiden, og er du øverst på enten Playstation 3- eller Xbox 360-lista når fristen er nådd, stikker du av med den heftige premien.

Nå har de første tidene blitt registrert, og for øyeblikket innehar Savran10 den beste PS3-tiden, mens Gamereactor fortsatt er ubeseiret på 360-fronten. Det er med andre ord ingen ting å vente på, kast deg inn i spillet og delta før det er for sent.

Du finner resultatlistene og ytterligere informasjon på konkurransesiden.

Need for Speed: Most Wanted

Relaterte tekster

Need for Speed: Most WantedScore

Need for Speed: Most Wanted

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Criterion har kombinert Burnout Paradise med det originale Most Wanted. Resultatet er en enestående sosial racingopplevelse...

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

Vinn et fett ratt og Most Wanted-DLC!

NYHET. Skrevet av Redaksjonen

I ukens fredagskonkurranse handler alt om fart. Ikke bare kan du vinne heftige Need for Speed-utvidelser, du kan også sikre deg et topp moderne racing-ratt.

7
Masse nytt til NfS: Most Wanted

Masse nytt til NfS: Most Wanted

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

EA og Criterion har lansert tre nye DLC-pakker til Need for Speed: Most Wanted, og byr på nye biler, nye spillmoduser og et helt nytt område.Loading next content