Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

De tre første Tomb Raider-spillene pusses opp

De remastrede spillene kommer som én pakke i februar 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De tre første Tomb Raider-spillene blir remastret og kommer til PlayStation, Xbox og Nintendo Switch i februar neste år.

Som annonsert sammen med en ny trailer på den siste Nintendo Direct-konferansen, vil Lara Crofts historie bli fortalt på nytt med ny grafikk. Men hvis du vil ha den nostalgiske følelsen, kan du alltids gå tilbake til det opprinnelige utseendet.

Ta en titt på traileren nedenfor, og fortell oss om du gleder deg til å spille Tomb Raider I-III på nytt, eller om det er første gang du tar kontroll over den livsfarlige arkeologen.

HQ

Relaterte tekster

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Unge Lara Croft er tilbake i oppusset versjon til de nye konsollene. Kun grafikken er ny, men dette er likevel det beste PS4-spillet per dags dato.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Crystal Dynamics har skrudd tilbake klokken for Lara Croft, og startet hele Tomb Raider-serien på nytt. Vi har satt karakter...

3
Tomb Raider setter ny salgsrekord

Tomb Raider setter ny salgsrekord

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Square Enix er veldig stolte over å kunne annonsere at gjenopplivingen av Tomb Raider-serien nå har solgt over 8,5 millioner eksemplarer siden spillet ble lansert...

0
GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har spilt Tomb Raider: Definitive Edition til både Playstation 4 og Xbox One side om side. Vi fant også frem fjorårets Playstation 3-utgave for å se hvordan det...Loading next content