Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight blir brettspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat. Det finnes dog unntak, og forhåpentligvis vil det nye annonserte brettspillet Dead by Daylight være det.

Det skal finansieres gjennom en Kickstarter-kampanje som starter 29. mars, og har allerede en offisiell hjemmeside der du kan se innholdet og idéen bak det. Det er i grunnen det samme som TV-spillet, det vil si to til fire overlevende som mot en morder.

På hjemmesiden kan du også melde deg på et nyhetsbrev om du vil ha mer informasjon og en påminnelse når Kictstarter-kampanjen starter.

Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content