Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight erter oss med ny figur

First Cut-teaser har satt i gang de små grå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Variasjon er alfa og omega i Behaviour Interactive og Starbreeze Studios sitt Dead by Daylight. Spillet gir deg en rekke mordere å velge mellom når du skal jakte på vennene (eller fiendene) dine, og nå har vi fått en rykende fersk teaser som hinter om at den neste morderen er japansk-inspirert, i hvert fall hvis vi skal dømme ut ifra maska og våpenet.

Ifølge Game Rant kan japansken i teaseren oversettes med: "There is no point, dear daughter. We are born to die. The more we wait, the more pain we carry", mens skriften på veggen betyr: "wake from death and return to life".

Japan har jo en lang skrekktradisjon å hente inspirasjon fra, så det blir spennende å se hvem det er som dukker opp i Dead by Daylight.

Er du spent på den nye figuren?

HQ
Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content