Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight får Ringu aka The Ring i mars

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Behaviour Interactive har gjort en glimrende jobb med å bringe en rekke elskede grøsser- og skrekk-franchiser til Dead by Daylight gjennom årene, og neste år er det altså tid for en av de største.

Utviklerne har gitt oss en kort teasertrailer som avslører at Ringu, eller The Ring som noen kanskje kjenner den bedre som, kommer til Dead by Daylight i mars. Nærmere bestemt vil dette kapitellet være inspirert av Kōji Suzuki sin novelle fra 1991 og den japanske filmen fra 1998. Akkurat hvordan ønsker de ikke å si noe om enda, men vi skal ikke se bort fra at turen går til en nifs skog hvor det venter en mørkhåret jente som vil leke både med tid, rom og det vi ser på skjermen.

HQ
Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content