Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Dead by Daylight når over 50 millioner spillere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å overleve de verste morderne man kan tenke seg i Behaviour Interactives asymmetriske flerspillerspill Dead by Daylight har blitt en veldig populær aktivitet. Tross at det ble sluppet tilbake i 2016 kommer fortsatt relevante og forseggjorte utvidelser med aktuelle og klassiske temaer som Stranger Things, Hellraiser og Resident Evil.

Dette har ført til at spillet nå har nådd en meget imponerende milepæl med over 50 millioner spillere. Dette ble avslørt på Twitter sent i går, og vi synes dette absolutt er velfortjent og håper det betyr at vi kan fortsette å forvente mer støtte for spillet i mange år fremover.

Dead by Daylight

Relaterte tekster

0
Dead by Daylight blir brettspill

Dead by Daylight blir brettspill

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Flere TV-spill har blitt forvandlet til brettspill i løpet av de siste fem årene i hva som bare kan beskrives som en trend, men dessverre ofte med ganske dårlig resultat....Loading next content