Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Cells

Dead Cells får nye områder og boss i 2020

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Enkelte ganger utmerker virkelig indiestudioer seg med måten de fortsetter å lage mer innhold til spillene på, og Motion Twin er helt klart et av disse med det fantastiske Dead Cells. De har til og med tenke å fortsette med dette i 2020.

Nå kan studioet nemlig avsløre at Dead Cells skal få en ny utvidelse i starten av 2020. Denne vil hete Bad Seeds, og skal gi oss to nye områder, en haug med fiender, flere våpen og en boss. De to nye områdene vil være en sump og en botanisk hage, så det sier seg selv at disse også vil introdusere noen ganske spesielle fiender.

Denne gangen vil vi måtte betale om vi har lyst på utvidelsen, noe utviklerne begrunner med hvor omfattende den er, samt at de planlegger å støtte spillet i minst to år til mens de også jobber med sitt neste spill. Dette har i alle fall ikke jeg noe problem med etter over et år med noen knallgode oppdatering og forbedringer.

HQ
Dead Cells
Dead CellsDead CellsDead Cells

Relaterte tekster

9
Dead CellsScore

Dead Cells

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

August er fylt med Metroid-aktige spill, men sjansen er stor for at Motion Twin allerede har gitt oss det beste alternativet med sitt finpussede roguelike.Loading next content