Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 avslører endelig Slayer

Bruno er stylet som en moderne gentleman tyv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I den sjette og siste Meet the Slayers-traileren til Dead Island 2 får vi feste øynene på Bruno, som beskrives i traileren som en "glattpratende, moderne gentlemantyv som kan spille hvilken rolle han trengs for."

I sitt utseende ser Bruno mer ut som en TikTok- eller Soundcloud-rapper enn en gentleman, men kanskje det er akkurat slik moderne tider har skiftet. I gameplayet hans ser det ut til at Bruno vil være best egnet for de som liker å være litt raskere og smidige i kamp.

Også hans medfødte ferdighet Backstab virker som om den vil fungere best når du spiller med en venn, da de vil kunne ta fiendens oppmerksomhet mens du sniker deg rundt ryggen deres.

Hvem gleder du deg til å spille som i Dead Island 2? Sjekk ut traileren nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

0
Dead Island 2Score

Dead Island 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Etter en urimelig lang ventetid og definisjonen av utviklingshelvete, er det endelig på tide å spille Dead Island 2, men er det verdt ventetiden?Loading next content