Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Dead Island 2 skal visst komme innen 31. mars 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig kunne insider Tom Henderson slå fast at Dead Island 2, etter mange, mange års utvikling, faktisk begynner å bli ferdig, og at vi kan se en lansering allerede sent i år eller tidlig neste år. Det var på daværende tidspunkt bare et rykte, men nå ser det ut til å være bekreftet.

Som VGC skriver, så avholdt Embracer, som er moderselskapet til utgiveren THQ Nordic, nylig et møte med deres investorer, og her ble det faktisk bekreftet at de satser på å lansere Dead Island 2 innen 31. mars 2023.

CEO Lars Wingefors kommenterte ikke direkte på spillets tilstand, men avviste å snakke detaljer om spillets utvikling - dog ble han nærmest bombardert med spørsmål.

Henderson sier at vi snart vil se spillet dukke opp igjen.

Dead Island 2

Relaterte tekster

2
Dead Island 2 skifter utvikler igjen

Dead Island 2 skifter utvikler igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man kan vel trygt si at Dead Island 2 har hatt en rotete tur etter at spillet ble avduket i 2014. De siste fem årene har vi sett spillet skifte utviklerstudio, bli utsatt...Loading next content