Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island

Dead Island blir spillefilm

Zombiene intar det store lerretet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombiespillet Dead Island ble avslørt gjennom en fantastisk annonseringstrailer, og selv om selve spillet har fått en mer variert mottagelse har det allerede passert to millioner solgte eksemplarer. Nå meldes det at utgiverne ønsker å videreføre suksessen, og denne gangen ser de mot filmens verden.

I et samarbeid med filmselskapet Lionsgate skal nemlig Deep Silver bringe Dead Island til det store lerrettet, i det de omtaler som en påkostet filmatisering.

Så mange detaljer om prosjektet er ikke kommet fremme enda, men angivelig skal filmteamet ledes av produsent Sean Daniel (The Mummy, Tombstone, Dazed and Confused) og hente inspirasjon fra den kritikerroste annonseringstraileren.

Dead Island

Relaterte tekster

Dead IslandScore

Dead Island

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Tropisk zombieslakt i et godt actionspill med rollespillelementer og en vanedannende flerspiller. Robin Høyland har satt karakter på Dead Island...Loading next content