Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Island: Epidemic

Dead Island Epedemic annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Zombie-serien Dead Island får nå en avstikker i form av et free-2-play-spill til PC. Det skjer med Dead Island: Epedemic, hvor det loves en Zombie Online Multiplayer Battle Arena blant andre nye tiltak.

Vi vet ikke så mye mer enn dette foreløpig, men utgiver Deep Silver lover mer info under Gamescom-messen senere i august. Der skal de nemlig vise frem spillet for første gang.

Gamereactor er naturligvis sterkt representert på messen, som går av stabelen fra 21. til 25. august. Vi gleder oss til å fortelle mer om morsomhetene som dukker opp på årets messe.

Dead Island: Epidemic

Relaterte tekster

1
Dead Island: Epidemic stenges i oktober

Dead Island: Epidemic stenges i oktober

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Deep Silver kunne denne uken annonsere at deres zombiesparkende arenaactionspill Dead Island: Epidemic skal legges ned, og det er under et halvt år siden det ble sluppet....

4
Dead Island Epedemic annonsert

Dead Island Epedemic annonsert

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Zombie-serien Dead Island får nå en avstikker i form av et free-2-play-spill til PC. Det skjer med Dead Island: Epedemic, hvor det loves en Zombie Online Multiplayer...Loading next content