Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox Live Gold-medlemmer den 22. februar og varer frem til den 24. februar. Spillet blir lansert for full den 1. mars.

Demoen inneholder rangerte og lobby-kamper, tutorial, en introduksjon til historiedelen, flere treningsmoduser og alle de 24 figurene som er tilgjengelige i spillet.

Team Ninja kunngjorde også at de har slått seg sammen med SNK for Dead or Alive 6. Dette samarbeidet medfører at Mai og en annen ikke navngitt figur fra The King of Fighters XIV dukker opp i spillet som DLC-figurer. Mai ankommer i juni.

Disse slåsskjempene kan kjøpes separat, men er også en del av Season One DLC Pass, som slippes den 1. mars. Passet inkluderer 62 antrekk; DOA6 Happy Wedding Costumes Vol. 1 og 2, DOA6 New Costumes Set Vol.1 and 2 og ekstra antrekk til de to SNK-figurene.

Hvilken annen SNK-figur håper du dukker opp i Dead or Alive 6?

HQ

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content