Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 har fått gratisutgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De nyeste Dead or Alive-spillene har latt oss kjøpe noen svindyre season pass, og Dead or Alive 6 er ikke et unntak. På den annen side har de også bydd på noen gratisutgaver etter hvert, noe sekseren nå får overraskende raskt.

Sent i går dukket det nemlig opp gratisutgaver av Dead or Alive 6 på både PC, PlayStation 4 og Xbox One. Disse utgavene gir oss tilgang til Bass, Diego, Hitomi og Kasumi i de fleste av modusene utenom historiekampanjen som må kjøpes separat om du ønsker den. Er du ute etter en annen figur vil det også koste deg 39 kroner.

Jeg vet ikke helt om det at gratisutgaven kommer såpass tidlig er et særlig godt tegn for hvordan spillet har solgt foreløpig, men det er uansett godt nytt for oss, så man kan vel ikke klage?

Dead or Alive 6

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content