Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Dead or Alive 6 utsettes vekk fra Far Cry, Metro og fler

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den 22. februar så ganske lommeboktømmende ut en stund da både Anthem, Crackdown 3, Days Gone og Metro Exodus hadde planlagt å slippes den dagen, men tre av dem bestemte seg plutselig for å flytte seg. Crackdown 3 og Metro Exodus valgte begge å gå for 15. februar i stedet, hvor Far Cry: New Dawn også snek seg inn etter hvert. Dette betydde at både Crackdown 3, Far Cry: New Dawn, Jump Force, Metro Exodus, trial-utgaven av Anthem og Dead or Alive 6 ville lanseres samme dag. Da er det ikke rart at sistnevnte nå flykter for livet.

Team Ninja kan nemlig fortelle at de har bestemt seg for å utsette Dead or Alive 6 til den 1. mars. Yohei Shimbori, produsent og regissør for spillet, skriver at utsettelsen skyldes et ønske om finpolere alt i spillet, men du kan være sikker på at konkurransen den 15. februar nok hadde litt å si på avgjørelsen også. Uansett vil det nå altså slippes to uker senere.

Dead or Alive 6

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content