Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Dead or Alive: Code Chronus avslørt!

Dead or Alive: Code Chronus skulle egentlig vises frem på E3 messen i 2003, men ble av en eller annen grunn utsatt. Nå har vi fått inn ny info om spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead or Alive: Code Chronus skulle egentlig vises frem på E3 messen i 2003, men ble av en eller annen grunn utsatt. Det ble spekulert i hva slags spill det er, og om utviklingen av spillet kanskje hadde blitt stanset, med tanke på alle de andre prosjektene (Dead or Alive Online, Ninja Gaiden, Dead or Alive 4, pluss et ennå ikke navngitt spill) det 75 mann store Team Ninja har på gang.

Nylig ble det avslørt at Code Chronus skal vises frem på årets E3 messe og endelig skal vi få vite hva det er. Dead or Alive-produsenten Tomonobu Itagaki er ikke akkurat kjent for å kunne holde på hemmeligheter og tro mot uvanen som han er, har han allerede begynt å lekke detaljer. I et nylig publisert japansk intervju kunne vi lese at Dead or Alive: Code Chronus hverken er et fightingspill eller et nytt sportsspill (som Dead or Alive: X-treme Beach Volleyball). Spillet vil ettersigende fokusere på Kasumi og hennes rival Ayane. Historien vil ifølge Itagaki fokusere på uskyldigheten og den naive ondskapen hos barn. Det høres jo spennende ut, og kanskje er dette det lenge omtalte rollespillet med Dead or Alive-figurer? I mai får vi vite mer, hvis Itagaki kan holde seg så lenge da...Loading next content