Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive Xtreme 2

Dead or Alive Xtreme 3 kan komme til vesten

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nylig kom det frem at Team Ninja og Koei Temco har startet arbeidet med et Dead or Alive Xtreme 3, altså et nytt spill i serien som først og fremst er kjent for sine barmfagre kvinner i lettkledd fremstilling. På det daværende tidspunktet ble det slått fast at spillet kun skulle slippes i Japan, men nå melder produsent Yosuke Hayate at dette kan endre seg med tiden.

Bakgrunnen er at mange allerede skal ha etterspurt en vestlig versjon, og dersom denne interessen fortsetter kommer Hayate til å vurdere om de skal benytte seg av dette salgspotensialet.

Spillet skal for øvrig slippes til både Playstation 4 og PS Vita i hjemlandet Japan. Det er ikke klart hva lanseringsdatoen blir, eller hvem av de 15 figurene fra seriens tidligere spill som skal inkluderes. Planen er å velge ut de ni mest populære.

Takk, Siliconera.

Dead or Alive Xtreme 2

Relaterte teksterLoading next content