Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 5: Last Round

Dead or Alive-skaperen ber PC-spillerne oppføre seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fightingspillet Dead or Alive 5: Last Round er som kjent rett rundt hjørnet og denne gangen skal det også slippes til PC. Dette er årsak til endel bekymringer hos spillregissør Yohei Shimbori, som frykter at PC-plattformens økte muligheter til å lage mods av spill kan føre med seg uheldigheter.

På tross av at mange vil beskrive spillene han selv gir ut som tett opptil hva man kan kalle anstendig (særlig damene har tidvis snaut med klær) oppfordrer han derfor PC-spillerne til ikke å gå over streken. Gjør de det risikerer de at Dead or Alive 5: Last Round ikke bare blir det første, men også det eneste spillet de slipper til PC:

We have to deal with mod issues from an IP holder perspective ... We would like to ask PC users to play our game in good moral and manner. Otherwise, we won't be able to release a title for PC again, kommenterer Shimbori til MCV.

Det føles fristende å trekke frem ordet dobbeltmoral her, og vi ser ikke helt forskjellen mellom lettkledde modder til dette spillet og eksempelvis Skyrim. Tror du PC-spillerne kommer til å holde seg i skinnet, eller kan vi regne med kostymer som er enda dristigere enn de Team Ninja lager selv?

Dead or Alive 5: Last Round
En rull med sportsteip. Hvor mye mindre kan det egentlig bli?

Relaterte tekster

0
Dead or Alive 5: Last RoundScore

Dead or Alive 5: Last Round

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Den siste utgaven av Dead or Alive 5 er den første til de nye konsollene. Vi har satt karakter på det lettkledde (i hvert fall ganske ofte) Dead or Alive 5: Last Round...

0
Shenmue-opptreden i Dead or Alive 5

Shenmue-opptreden i Dead or Alive 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det som antageligvis var det mest spennende med at Dead or Alive 5: Last Round skulle slippes til PC var nok at det måtte føre til flere interessante modder. Dette er...Loading next content