Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Rising 4

Dead Rising 4 sin Capcom Heroes-modus vist frem

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I september kunne Capcom endelig bekrefte at Dead Rising 4 kommer til PlayStation 4 i desember, og samtidig avslørte de en ny modus kalt Capcom Heroes. Da ønsket de kun å si at denne ville la oss kle ut Frank som en rekke velkjente figurer fra ulike Capcom-serier som gir han spesielle angrep og egenskaper. Nå er de klare for å vise frem noen av figurene og hva de kan gjøre.

Denne nye traileren viser nemlig at vi kan se ut som blant annet Cammy, Dante, Mega Man, og flere karakterer fra Dead Rising-serien. Som sagt er ikke dette bare skins, for det er tydelig at hver karakter har egne animasjoner, våpen og mer. Slettes ikke verst til å være en gratis oppdatering.

HQ
Dead Rising 4

Relaterte tekster

5
Dead Rising 4Score

Dead Rising 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Det eneste som er mer hjernedødt enn zombiene i Dead Rising 4, er spillet selv. Vi har testet Frank Wests comeback i julestria...

0
Vi spiller Dead Rising 4 på PC

Vi spiller Dead Rising 4 på PC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dead Rising 4 ble nylig tilgjengelig til enda flere spillere ved at tittelen ble sluppet på Valves mildt sagt populære tjenesten Steam. Vi kastet oss ut i Willamette...Loading next content