Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Dead Space-produsent vil gjerne lage et spill til i serien

Visceral games måtte i 2017 lukke dørene sine for godt hvilket betyr at vi sannsynligvis ikke får se Dead Space igjen. Men Schofield sier at han ønsker å lage et nytt spill i serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Studioet bak Dead Space-serien, som gjenintroduserte AAA-grøssersjangeren for en del år siden, Visceral Games, måtte dessverre lukke dørene siden da EA var misfornøyd med studioets lineære singleplayer Star Wars-spill.

Dette gjør at sjansene for å se serien igjen er ganske små, men om ikke annet har en produsent bak serien lyst til å se et nytt kapittel. I et eksklusivt intervju med Game Informer forteller Glen Schofield, som nå er sjef for Sledgehammer Games, at han ønsker å lage en etterfølger til Dead Space.

Schofield sier dessuten at han ville lage en slags reboot av serien, så man ikke behøver å følge historien fra Dead Space 2 og 3, hvorav han later til å være skuffet over 3'eren.

Ønsker du å se Dead Space vende tilbake?

Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...Loading next content