Norsk
Gamereactor
nyheter
Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine sin plass i Marvels tidslinje har blitt bekreftet

I hvert fall i Deadpools tidslinje...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som Marvel Cinematic Universe har blitt multiversal, blir det stadig vanskeligere å holde styr på kronologiske tidslinjer og fortelle hvilken historie som foregår i hvilket univers. Et av de største spørsmålstegnene er den kommende Deadpool & Wolverine, ettersom filmen tilsynelatende vil samle Fox's Deadpool-tidslinje med MCU, samtidig som den også involverer en versjon av Hugh Jackmans Wolverine. Så, med dette i bakhodet, når finner denne filmen egentlig sted?

I en samtale med Total Film (takk, Collider) har regissør Shawn Levy uttalt: "Den finner sted seks år etter den forrige filmen. Han viser seg å være ubrukelig til å selge biler, selger Blind Als blodtrykksmedisiner for å tjene til husleien, og hans elskede Vanessa har en ny kjæreste."

Så vi vet i det minste at filmen utspiller seg seks år etter Deadpool 2. Men spørsmålet er nå hvilken versjon av Wolverine vi får se? Blir det Fox X-Men -versjonen eller noe nytt, og i så fall, hvilken tidslinje passer han inn i? Vil dette også være den moderne og nåværende MCU eller vil Deadpool lande i en annen tidsperiode?

Så mange spørsmål, og forhåpentligvis vil de fleste, om ikke alle, bli besvart når filmen har kinopremiere 26. juli 2024.

Deadpool & Wolverine

Relaterte teksterLoading next content