Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Suicide Squad: Kill the Justice League

Deadshot-artisten hevder at det er "ingen unnskyldning" for at spill ikke skal ha nøyaktige svarte frisyrer

"Fordelen nå er at du ikke har en unnskyldning, fordi teknologien kan støtte det du trenger."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Del Walker, for tiden en karakterkunstner hos Naughty Dog, som en gang jobbet hos Rocksteady og skapte utseendet til Deadshot i Suicide Squad: Kill the Justice League, har sagt at det er "ingen unnskyldning" for utviklere å ikke tillate autentiske svarte frisyrer i videospill.

Han kom med disse kommentarene i en kort dokumentar på YouTube, med tittelen "Vi trenger å fikse svart hår i videospill." Videoen peker på hvordan mange karakterskapingsverktøy ikke klarer å representere hele spillets publikum, og selv prisbelønte titler som Elden Ring kan ha manglende alternativer for svarte frisyrer.

Walker forklarer prosessen med hvordan utviklere kan jobbe for å bedre inkludere svarte frisyrer i fremtidige titler. "Det starter med en klasse, en leksjon først," forklarer han. "Bare introdusere folk til ideen om at det er forskjellige hårteksturer."

"Du vil enten forenkle så mye som mulig eller vil ta den andre ruten der vi faktisk går i detalj ved å plassere masse polygoner," fortsatte han. "Problemet du hadde med Xbox 360-æraen er at du ikke hadde nok kraft til å virkelig fylle ut på svart hår, og du ville ikke gå til enkelt. Fordelen nå er at du ikke har en unnskyldning, fordi teknologien kan støtte det du trenger. Nå handler det bare om å ha kunnskapen og bruke ressursene til svarte mennesker til å spørre'er dette riktig?' "

Hva synes du om dette?

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterte teksterLoading next content