Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Road to Canada

Death Road to Canada blir utsatt etter hendelsene i Toronto

Skulle egentlig ha kommet ut denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konsoll-releasen av Death Road to Canada har blitt utsatt som følge av mandagens tragiske hendelser i Toronto. Ukiyos managing director Paul Hart, sa følgende i en pressemelding:
"We feel it would be deeply inappropriate to launch the game at such a time. We would like to express our deepest condolences to everyone affected by the tragic events in Toronto."

I spillet, som har vært tilgjengelig på PC siden juli 2016, skal du kjøre en bil til Canada i det som blir beskrevet som en "randomly generated road trip simulator", og takle horder av zombier mens du må rekruttere andre overlevende og redde hunder.

Vi har foreløbig ingen informasjon om når Death Road to Canada kommer til PS4, Switch, og Xbox One.

Death Road to Canada

Relaterte tekster

2
Death Road to CanadaScore

Death Road to Canada

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

"Det er 15 dager med kjøring til Canada, vi har en full tank med bensin, en halv pakke sigaretter, det er mørkt ute og vi har på oss solbriller."Loading next content