Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Death Stranding Director's Cut bekreftet til PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Death Stranding Director's Cut blant annet kunne skryte av bedre grafikk da det kom til PlayStation 5 i fjor lurte selvsagt PC-spillere på hvorfor de ikke ble inkludert til tross for at originalen er tilgjengelig der. Det viser seg at PC-markedet atter en gang bare må vente litt lengre.

Etter de siste dagenes lekkasjer kan Kojima Productions bekrefte at Death Stranding Director's Cut også skal lanseres på PC (både Epic Games Store og Steam) i løpet av våren. Innholdsmessig vil denne utgaven åpenbart være lik den på PS5, men i tillegg lover utviklerne at Intel sin nye XeSS-grafikkteknologi og et par andre ting vil gjøre spillet enda penere.

Dessverre ønsker de ikke å si noe om oppgraderingsmuligheter for de som allerede eier Death Stranding enda, men mer informasjon om dette og mer skal komme "snart".

Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content