Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding Director's Cut

Death Stranding er gratis på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin i dag. Dessverre viste det seg å være en liten feiltakelse.

For etter litt om og men er det Death Stranding som er dagens gratis spill på Epic Games Store i stedet for Director's Cut-utgaven. Dermed kan det bli ditt til evig tid uten å betale en eneste krone så lenge du legger det til i samlingen før klokken 17 i morgen.

Death Stranding Director's Cut

Relaterte tekster

4
Death Stranding Director's CutScore

Death Stranding Director's Cut

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik mener at 2019s mest omdiskuterte spill nok ikke vil endre haternes meninger på PlayStation 5, men en forbedret presentasjon, bedre opplæring og litt mer variert gameplay kan hjelpe tvilerne.

0
Death Stranding er gratis på PC

Death Stranding er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har bare gått ni måneder siden den forbedrede utgaven av Death Stranding kom til PC, så Epic Games overrasket mange da de tilsynelatende ga bort denne på butikken sin...Loading next content