Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Death Stranding hinter til noe spennende neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken bestemte Kojima Productions seg for å gjøre som mange andre og kansellere Game Developer Conference-planene sine, men det kan virke som om dette ikke nødvendigvis betyr at de ikke har spennende nytt å komme med.

Death Stranding

Aki Saito, Head of Communications hos Kojima Productions, har nemlig bestemt seg for å gi oss et lite livstegn på Twitter etter å ha vært meget stille i en lengre periode. Denne oppdateringen kom i form av følgende melding og bilde:

"Sorry to be silent everyone! I've been really busy lately.....I think i can say more soon about what we are going to....."

Death Stranding

Snart er jo et ekstremt udefinert ord i spillindustrien, men ser du litt nærmere på bildet av Saito-san er det spesielt én ting som er verdt å merke seg. På lappen luringen skriver på står det nemlig "Next Week!". Dette er en kar som har jobbet med hemmelige prosjekter i flerfoldige år, så du kan banne på at dette ikke er en tabbe eller tilfeldig. Dermed blir spørsmålet hva det er han hinter til. Kan det være en lanseringsdato for PC-utgaven av Death Stranding? Stemmer teoriene om at spillet vil få en utvidelse? Kan utviklerne allerede være klare for å vise bittelitt av sitt neste prosjekt? Svaret får vi nok neste uke.

Hva håper du det er?

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.Loading next content