Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deathloop

Deathloop klart for Xbox Series og Game Pass neste uke

Samtidig blir det enda bedre på PC og PlayStation 5.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går fylte altså Deathloop ett år, og som forventet betyr dette at det ikke bare er PlayStation 5-spillere som kan oppleve det fantastiske spillet på konsoll lenger.

Arkane og Microsoft bekrefter at Deathloop slippes på Xbox Series den 20. september, og at det kommer rett på Xbox Game Pass og PC Game Pass. Dette er en dato PC- og PlayStation 5-eiere bør merke seg også, for en massiv oppdatering blir tilgjengelig samme dag. Den såkalte Golden Loop-oppdateringen vil nemlig gi oss et nytt våpen, nye fiendetyper, nye oppgraderinger, muligheten til å spille mot folk på andre plattformer og ikke minst en utvidet slutt. Spesielt sistnevnte skal bli meget interessant siden det er delte meninger om hvordan historien avsluttes. Dermed er det bare å glede seg til tirsdag uansett om man spiller på PC, PlayStation 5 eller Xbox Series.

HQ
Deathloop

Relaterte teksterLoading next content