Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Starcraft II: Heart of the Swarm

DeepMind viser frem StarCraft II AI-forskningen sin i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I morgen - 24. januar - kommer Blizzard til å holde en ganske spesiell StarCraft II-livestream. Den dreier seg ikke om hverken esport eller kunngjøringer, men heller om DeepMind sitt AI-system. De skal nemlig avduke hvordan forskningen deres har gått. Du kan få med deg livestreamen på Youtube eller på Twitch.

Livestreamen finner sted fra 19:00 frem til 21:00 og vi kommer til å få se resultatet av samarbeidet mellom Blizzard og DeepMind. Spill tillater DeepMind å utvikle smartere og mer fleksible AI-algoritmer, og RTS er perfekt for dette da de involverer planlegging, romforståelse og det å håndtere ukjente og usikre faktorer.

Det blir himla interessant å se hva det å spille StarCraft II har gjort for utviklingen til DeepMind! Kommer du til å følge med på dette?

Starcraft II: Heart of the Swarm

Relaterte tekster

Starcraft II: Heart of the SwarmScore

Starcraft II: Heart of the Swarm

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Kerrigan vender tilbake som Queen of Blades, og er farligere enn noensinne. En verdig fortsettelse til den storslåtte serien...

0
StarCraft II blir en del av Katowice 2019

StarCraft II blir en del av Katowice 2019

ESPORTSTEKST. Skrevet av Suzanne Berget

Intel Extreme Masters (IEM) Katowice går av stabelen igjen i mars 2019, og StarCraft II er blant spillene det skal konkurreres i på arrangementet. Dette ble bekreftet av...Loading next content