Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Del tre av vår Mass Effect: Andromeda-konkurranse!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lang og smertefull ventetid er vi endelig tilbake med det tredje og siste spørsmålet i vår store konkurranse!

Spørsmål 3: Tips & Triks: Multiplayer
I Mass Effect: Andromeda finner vi både frodige og øde planeter. Hvis du skulle foreslå en planet til Bioware, hvordan skulle den ha sett ut?

Obs! Hvis du siterer ditt forrige svar når du besvarer dette, så blir det enklere for oss å holde oversikt.

HQ

Spørsmål nummer 2: Tips & Triks: Enspiller
Ryder er spillets Pathfinder, og selv om det er en flott tittel lurer vi på hva du ville ha kalt deg som leder av ekspedisjonen?

HQ

Spørsmål nummer 1: Unboxing video
Mass Effect: Andromeda er fylt med spennende planeter, men hvis du skulle navngi din egen planet som et nytt potensielt hjem, hva skulle du ha kalt den?

HQ

Mass Effect: Andromeda slippes snart, og med dette forsøker Bioware og EA å levere et nytt og storslått romeventyr med nye figurer og interessante historier.

I anledning dette vil vi i Gamereactor lage tre videoer til dere, og samtidig gi deg muligheten til å vinne en innholdsrik Collector's Edition av spillet.

Denne saken vil bli oppdatert to ganger, og hver gang legger vi til et nytt spørsmål som du må besvare i kommentarfeltet. Altså tre spørsmål totalt.

Premien er som sagt en Collector's Edition, og denne inneholder spillet med steelbook-cover, samt en fjernstyrt versjon av Nomad-kjøretøyet fra spillet.

Vi gleder oss til å lese besvarelsene!

Mass Effect: Andromeda

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content