Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dissidia Final Fantasy NT

Delta i Dissidia Final Fantasy NT-konkurransen vår og vinn en kul premie!

Svar på spørsmålet og vinn en megakul Collector's Edition av Dissidia Final Fantasy NT!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Hvilken Final Fantasy-karakter er din favoritt, og hvorfor?

Ventetiden har vært ganske lang, fra spillet først dukket opp i japanske arkadehaller i 2015, men nå står den endelige utgivelsen av Dissidia Final Fantasy NT på PlayStation 4 endelig for døren, og snart kan du kaste deg inn i intense 3v3-kamper enten med venner eller alene online.

Akkurat nå er spillet i en åpen beta, så du kan faktisk gå inn på PlayStation Store og prøve nesten alle modusene som er tilgjengelige i spillet! For å feire både åpen beta og utgivelse om ikke altfor lenge, har vi valgt å holde en liten konkurranse hvor du kan vinne en megakul Collector's Edition-utgave af spillet.

Det eneste du trenger å gjøre er å se videoen i toppen av nyhetssaken, og svare på spørsmålet under. Dette er en nordisk konkurranse, hvilket betyr at vi konkurrerer med Danmark, Sverige og Finland om denne premien, så mekk sammen så gode svar dere bare kan!

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterte tekster

1
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Fansen ønsket seg et nytt Dissidia-spill og Square Enix hørte etter, men er dette spillet vi så for oss?Loading next content