Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Delta i vår Crash Team Racing-turnering og vinn!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Crash Team Racing Nitro-Fueled har endelig kommet, og for å feire at vi nå igjen, takket være Beenox' og Activisions harde arbeid, kan få lov til å gi gass som Crash og hans venner, så sparker vi i gang en ny stor turnering.

HQ

Vi utfordrer dere til å velge Pura som karakter, gå inn på Crash Cove-banen i Adventure Classic Mode, og sette en tid. Det må tas opp på PC, PS4 eller Xbox One (når det gjelder Switch må du ta opp de siste 15 sekundene, inklusiv tidstavle), og lastes opp på vår UserTV-side, samt putte deres tid på konkurransesiden.

Vi oppdaterer tavlene løpende, så du kan se hvilken tid du må slå, men hva er egentlig premiene?

Vi skal dele ut følgende:
Førstepremien: Collector's Edition (Oxide Edition) + T-skjorte + SteelSeries Arctic 1 Headset
Andrepremien: Standardspillet + T-skjorte + SteelSeries Arctic 1 Headset
Tredjepremien: Standardspillet + T-skjorte + SteelSeries Arctic 1 Headset

Du kan lese all informasjon som er om turneringen her.

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Her på Gamereactor lager vi innimellom en avtale med en partner om å lage en eller flere informative videoer om et bestemt produkt. Dette betyr at videoen her produseres i samsvar med Gamereactor-teamet, er sponset, og det kan du lese mer om ved å klikke på lenken over.

Relaterte tekster

4
Crash Team Racing Nitro-FueledScore

Crash Team Racing Nitro-Fueled

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Det 20 år gamle kart-racingspillet gjenoppstår med ny grafikk, men har også med seg nye baner fra både Crash: Nitro Kart og Crash Tag Team Racing.Loading next content