Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demigod

Demigod annonsert til PC

Gas Powered Games siste

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gas Powered Games er kjent av de fleste strategi- og rollespills-fanatikere. Det er utvikleren bak Supreme Commander og ikke minst Dungeon Siege - og nå Demigod. Chris Taylor og resten av gjengen avslører alt om spillet i det kommende nummeret av det amerikanske spillmagasinet Games for Windows, men allerede nå er de første informasjonet klar.

Demigod tar sin inspirasjon fra Warcraft III mod'en Defense of the Ancients som griper strategi-sjangeren litt annerledes. I Demigod står du ikke for den normale ressurs-innsamlingen, men spiller i stedet en av spillets mange demi-guder som aktivt skal angripe og destruere motstanderens tropper. Noen kan gå direkte ut på slagmarken alene, mens andre har bruk for mindre kolonner av tropper for å klare seg. Mens tar spillet seg av mange av de mer normale oppgaver.

Ifølge Gas Powered Games er Demigod konstruert til å bli spilt som et multiplayerspill, spesielt med co-op for øye, og singleplayer delen vil derfor primært være en slags treningsbane hvor du kan bygge opp dine ferdigheter og lære alle spillets knep å kjenne.

Demigod

Relaterte teksterLoading next content