Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls (2010)

Demon's Souls til Europa

Namco Bandai slår til

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det svært etterlengtede Demon's Souls fra From Software har endelig fått bekreftet Europa-lansering. Playstation 3-eksklusiven skal være klar til utgivelse den 25. juni, men Namco Bandai nøyer seg ikke med det.

Utvikleren har besluttet å utgi en eksklusiv Europa-versjon, som inneholder soundtracken, en bok med design og kunst fra spillet og en ny strategiguide, som du kan se avildet nedenfor.

Demon's Souls er et action-rollespill, der spillerne entrer det forheksede riket Boletaria for å drepe monstre, samle sjeler og bli drept med jevne mellomrom. Høres lovende ut.

Demon's Souls (2010)
Demon's Souls (2010)
Demon's Souls (2010)

Relaterte tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Vebjørn har følt på frykten for det ukjente og stirret døden i hvitøyet. Nådeløst vissvass, eller herlig spillperle? Her er dommen...

9
Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Små og kornete bilder som forestiller et spill som går under arbeidsnavnet "Project Beast" har fant veien ut på Facebook i går. Det skal tydeligvis være snakk om From...Loading next content