Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Demon's Souls (2010)

Demon's Souls-serverne stenges i februar

Denne gangen virker det som de mener alvor.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Demon's Souls er nok for de fleste kjent som en slags forløper til Dark Souls-serien. From Software lanserte spillet eksklusivt til PlayStation 3 i 2009, men siden Sony ikke var villige til å punge ut for mer av det som raskt kunne blitt en serie bestemte utviklerstudioet seg for å gå multiplatform med den nå velkjente Dark Souls-serien. Til tross for dette spilles fortsatt originalen av mange personer verden over. Da studioet vurderte å stenge spillets servere i 2012 skapte dette såpass sterke reaksjoner at de bestemte seg for å holde dem åpne i flere år til. Nå kan det dog virke som om tiden har kommet for å virkelig gjøre slutt på online-delene av spillet.

Studioet kan nemlig fortelle at serverne vil stenges den 28. februar. Dette betyr ikke at spillet vil bli ubrukelig, men at en rekke interessant aspekter vil forsvinne. Det vil ikke bli mulig å finne beskjeder fra andre spillere lenger, innta andre spillere sine verdener, en bosskamp kan raskt bli mye lettere, man kan ikke handle med andre spillere lenger, man vil ikke se spøkelset til andre spillere, og ikke minst vil World Tendency-funksjonen nå utelukkende bestemmes av hva du gjør i spillet.

Hvilke minner har du fra Demon's Souls?

Demon's Souls (2010)

Relaterte tekster

Demon's SoulsScore

Demon's Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Vebjørn Koksvik

Vebjørn har følt på frykten for det ukjente og stirret døden i hvitøyet. Nådeløst vissvass, eller herlig spillperle? Her er dommen...

9
Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

Lekkede bilder fra Demon's Souls 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Små og kornete bilder som forestiller et spill som går under arbeidsnavnet "Project Beast" har fant veien ut på Facebook i går. Det skal tydeligvis være snakk om From...Loading next content