Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Realm Royale er mer enn bare enda et nytt battle royale-spill, for det kommer fra Hi-Rez Studios, som har masser av erfaring med å lage innlevelsesrike og spennende flerspiller-titler. Og ganske riktig har studioet tilføyd ekstra elementer, som figurklasser og spesialferdigheter, til den velkjente formelen.

De vil vi gjerne fortelle mer om, så i en videoserie på fem avsnitt setter vi dere inn i hvordan de forskjellige figurklassene i Realm Royale fungerer.

De første fire kan du se nedenfor og handler om spillet generelt, samt introduserer deg for Warrior-klassen, Hunter-klassen og Assassin-klassen. Den siste ankommer i morgen!

HQ
HQ
HQ
HQ
Realm Royale

Relaterte tekster

0
Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

Den fjerde Realm Royale-videoen er her!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Realm Royale er mer enn bare enda et nytt battle royale-spill, for det kommer fra Hi-Rez Studios, som har masser av erfaring med å lage innlevelsesrike og spennende...

0
Klokken 16 på GR Live -  Realm Royale

Klokken 16 på GR Live - Realm Royale

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Paladins: Champions of the Realm er helteskytespillet til Hi-Rez Studios som nylig har utvidet og fått et enkeltstående søsken i Realm Royale. Spillet har de samme...Loading next content