Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot

Den opprinnelige Crash Bandicoot-stemmeskuespilleren er død

Brendan O'Brien ble bare 60 år gammel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Brendan O'Brien, den opprinnelige stemmen til Crash Bandicoot, har gått bort i en alder av 60 år. En minnetale er lagt ut på nettet, og venner og fans har vist sin beundring for stemmeskuespilleren på sosiale medier.

HQ

O'Brien ga stemme til Crash Bandicoot fra 1996 til 2004, og bidro til å skape den ikoniske personligheten som gjorde karakteren så kjent i spill. Noen av hans mer kjente replikker ble til og med sagt å være improvisert av O'Brien, som jobbet hardt for å sikre at karakteren skilte seg ut i mengden av andre antropomorfe dyr.

En uttalelse fra hans minnetale på nettet lyder: "Et av hans stolteste øyeblikk var å komme opp med de originale stemmene til 'Crash Bandicoot'-videospillene i løpet av Naughty Dog-årene fra 1996 til 2004. Han oppmuntret nostalgiske Crash-fans i deres egne sysler og elsket å signere deres memorabilia. I likhet med musikk kom det naturlig for ham å designe karakterstemmer for animasjon, radio og videospill."

Det er sannsynlig at den Crash vi kjenner i dag ikke ville eksistert uten at O'Brien lånte stemmen sin til karakteren. Hvil i fred, Brendan.

Crash Bandicoot

Relaterte teksterLoading next content