Norsk
Gamereactor
nyheter

Den originale Xboxen dukker opp i Halo: Sesong 2

Den siste episoden er en hyllest til fans av serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første sesongen av Halo -serien gjorde en hel del gamere skuffet da dette universet plutselig hadde en magisk forbindelse mellom Master Chief og de titulære Halo -ringene, fokuserte veldig mye på en kjedelig sidehistorie om et barn, og til og med inkluderte en sexscene med Master Chief. Og det hjalp absolutt ikke at han sjelden brukte den ikoniske hjelmen sin, selv i farlige situasjoner.

Men sesong 2, som forteller oss om planetens fall Reach, har blitt møtt med mye mer optimisme og positivitet ved å være mer i tråd med Halo spillene. Og den siste episoden (sesong 2: episode 4) har gjort fansen enda mer fornøyd, siden den inneholder et skikkelig kult easter egg som finner sted i en antikvitetsbutikk. Hvis du ser nøye på scenen, kan du se en Halo Edition Xbox i en av hyllene. Sjekk det ut nedenfor for å se hvordan det ser ut.

Den grønne og gjennomskinnelige Halo Edition Xbox ble lansert i 2004, og bare 200 000 eksemplarer ble produsert. I dag er det et samlerobjekt som er svært verdifullt hvis du har det i god stand.

Den originale Xboxen dukker opp i Halo: Sesong 2


Loading next content