Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Den siste episoden av Attack on Titan sendes i november

Den har også fått en latterlig tittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avslutningen på Attack on Titan sendes 4. november. Vi har nylig mottatt en ny promotrailer som bekrefter nettopp dette, men dessverre er den på japansk, så vi kan ikke få for mange detaljer fra dialogen.

Vi antar at dette blir det endelige oppgjøret mellom Eryn - som er i ferd med å ødelegge verden - og teamet bestående av Armin, Mikasa, Reiner, Annie og stort sett alle andre som har overlevd til nå.

Det er en spesialepisode, så vi forventer en lengre spilletid. Den siste episoden kom ut i mars og var på rundt en time. Vi har ventet i noen år på at animeens siste sesong skal ta slutt nå, og den siste episodetittelen bør virkelig være den siste, for nå begynner det å bli latterlig. "Attack on Titan Final Season: The Final Chapters Special 2" er bare dumt.

Gleder du deg til å se slutten på Attack on Titan?

HQ


Loading next content