Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Derfor bør du glede deg til Banishers: Ghosts of New Eden

Og bli med i konkurransen vår hvor du kan vinne en Collector's Edition.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Life is Strange-skaperne hos Don't Nod skal snart slippe sitt nye etterlengtede action-RPG. Banishers: Ghosts of New Eden skal nemlig lanseres på PC, PS5 og Xbox Series X/S den 13. februar, 2024, og med den datoen like rundt hjørnet har vi rettet fokuset vårt mot spillet for å fortelle og vise deg hvorfor dette historiefokuserte eventyrspillet bør være på ønskelisten din.

I videoen under ser vi nærmere på den følelsesladde og komplekse historien som handler om de skjebnesvangre spøkelsesjegerne partnerne Antea Duarte og Red mac Raith. Vi dykker ned i hvordan de to har forskjellige tanker og meninger om ting, samtidig som hver av dem bringer noe unikt både til kamper og utforskning. På toppen av dette ser vi nærmere på denne mystiske verdenen kalt New Eden og hvilke utfordringer, trusler, muligheter og hemmeligheter som venter rundt hvert eneste hjørne i den.

Ikke gå glipp av videoen vår, og deretter er det bare å gjenta at Banishers: Ghosts of New Eden lanseres på PC, PS5 og Xbox Series X/S den 13. februar.

HQ

Frister spillet? Da har jeg enda en gladnyhet til deg. Vi har nemlig gått sammen med Focus Entertainment og Don't Nod for å dele ut en Collector's Edition av Banishers: Ghosts of New Eden.

Denne spesielle utgaven av spillet kommer selvsagt med selve spillet i en kul Steelbook, Wanderer Set-DLCen, to Banishers-signetringer med to justerbare tråder som lar deg bruke dem som smykke, en lærpose å ha dem i, spillets offisielle 128-siders kunstbok med konsepttegnigner fra Don't Dont og ikke minst modulære 24cm høye statuer av Red og Antea.

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er å svare riktig på spørsmålene i quizen under. Deretter vil vi kåre en vinner etter at konkurransen avsluttes torsdag den 15. febuar. Bare trykk deg inn under for å være med i kampen om disse Banishers: Ghosts of New Eden-godsakene under.

Relaterte tekster

0
Banishers: Ghosts of New EdenScore

Banishers: Ghosts of New Eden

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

I Don't Nods nyeste forsøk viser det franske selskapet nok en gang sine narrative ferdigheter i et eventyr som føles veldig God of War-aktig.Loading next content