Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
UFC Undisputed 3

Derfor solgte THQ UFC-serien

Målet på to millioner ble aldri nådd

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En av de største bombene under E3-messen forrige uke, var Electronic Arts' overtagelse av THQs UFC-serie. I etterkant har bakgrunnen for overtagelsen blitt kjent, og ikke overraskende var det snakk om økonomiske hensyn.

THQ har som kjent slitt finansielt den siste tiden, og det siste UFC-spillet, UFC Undisputed 3, nådde beklageligvis aldri de to millioner solgte eksemplarene som var nødvendig for å gå i pluss.

For å redde selskapet har THQ besluttet å gi opp dyre serier som UFC-serien, til fordel for billigere serier som fortsatt har AAA-potensiale.

Som eksempel nevnes det kommende South Park: The Stick of Truth, som har en langt enklere animasjonsstil.

Samtidig forklares det imidlertid at South Park: The Stick of Truth også må selge minst to millioner for å gå i overskudd, og i lys av dette gir ikke resoneringen så mye mening.

Vi antar dog at South Park-eksempelet skal illustrere et mer generelt poeng utover de spesifikke produksjonskostnadene til prosjektet.

Kilde: Gamasutra.

UFC Undisputed 3
UFC Undisputed 3 solgte meget bra i USA, faktisk bedre enn THQ hadde forventet. Likevel var det ikke nok til å hindre underskudd.

Relaterte tekster

UFC Undisputed 3Score

UFC Undisputed 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

Dana Whites kampsportorganisasjon når nye høyder både internasjonalt og her hjemme i Norge. Kim har testet den tredje utgaven av UFC Undisputed og er mektig imponert.

5
UFC Undisputed 3 i Las Vegas

UFC Undisputed 3 i Las Vegas

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Gamereactors største mixed martial arts-fanatiker dro til Las Vegas for å trene med Chael Sonnen, spise middag med Urijah Faber og spille UFC Undisputed 3 mot Joe Lauzon...Loading next content