Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Derfor var ikke Overstrike på E3

EA skal presentere spillet senere i sommer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På fjorårets E3-messe annonserte Electronic Arts og Insomniac Games actionspillet Overstrike, men på årets messe må vi se langt etter det nye spillet. Dette betyr imidlertid ikke at spillet har blitt tatt av plakaten, snarere tvert imot:

- Det er snakk om en helt ny spillserie, og vi har lyst til å gjøre det skikkelig. Derfor har det tatt litt ekstra tid å heve gameplayet og kvaliteten til det nivået vi ønsker, forklarer EA-sjef Frank Gibeau.

- Vi følte at vi kunne skille oss ut i større grad hvis vi presenterte spillet senere på sommeren. Innen den tid vil vi ha nådd noen viktige milepæler, og vi vil kunne vise frem mer av spillet, fortsetter Gibeau

I Overstrike har vi blitt lovet frenetisk samarbeidsaction for fire spillere. Overstrike er også Insomniac Games' første spill som ikke er en Playstation 3-eksklusiv. Vi gleder oss allerede!

Fuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content