Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Destiny 2s Spire of the Watcher Dungeon åpner i kveld

Få informasjon om den nyeste endgame-aktiviteten og utfordringene den bringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Da Season of the Seraph ble avduket som den nyeste sesongen til Destiny 2 tidligere denne uken, avslørte Bungie at det siste kapittelet av The Witch Queen-æraen også ville inneholde en hel ekstra dungeon. Større deler av uken holdt Bungie detaljene om denne skjult, og passet på å ikke spolere noen av overraskelsene den inneholder, men nå er det på tide at den lanseres, noe som betyr at mange detaljer har blitt delt.

HQ

Den heter Spire of the Watcher og vil være tilgjengelig for alle som eier enten Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition eller The Witch Queen Dungeon Key. Den åpner når den daglige tilbakestillingen finner sted kl. 18:00.

Når det gjelder hva slags utfordringer som venter Guardians i denne endgame-aktiviteten, vil Spire of the Watcher la et tremanns fireteam begi seg til Mars for å infiltrere et anlegg der Vex samles i et forsøk på å stoppe Guardians fra å returnere Warmind Rasputin tilbake til sitt tidligere jeg. Dette betyr at du må fullføre en rekke nye kamper som vil presse selv de beste fireteamene til det ytterste, men til gjengjeld vil en stor samling av nye våpen, utstyr og Triumphs bli tilbudt.

Totalt vil en helt ny rustning være tilgjengelig for å låse opp, i tillegg til fire legendariske våpen, en ny Seal fullpakket med Triumph-utfordringer som når fullført låser opp tittelen Wanted, og en helt ny eksotisk bue kalt Hierarchy of Needs vil også være tilgjengelig for å legge til samlingen din.

Sørg for å prøve utfordringen selv om noen timer, når Spire of the Watcher debuterer i Destiny 2.

Destiny 2: The Witch Queen

Relaterte tekster

Destiny 2: The Witch QueenScore

Destiny 2: The Witch Queen

ANMELDELSE. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Da var det dags igjen! Forrige utvidelsespakke, Beyond Light, er sånn sirkum femten måneder gammel. Bungie har tatt seg tid med The Witch Queen og fraviket fra den...Loading next content