Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Det berømte James Bond-skiltet er lagt ut for salg

Den var tidligere festet til Rolls-Royce Phantom III som dukket opp i Goldfinger fra 1964.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det ser ut til at vi nå står foran et potensielt rekordstort salg av nummerskilt i Storbritannia, ettersom Primo Registrations nå har lagt ut det berømte AU 1-skiltet som ble mest kjent i James Bond-filmen Goldfinger fra 1964, på en Rolls-Royce Phantom III som ble kjørt av Goldfinger og hans håndlanger Oddjob da de smuglet gull ut av landet.

Utropsprisen er satt til 300 000 pund, men med tanke på hvor beryktet dette skiltet er og det faktum at personaliserte skilter vanligvis ender opp som svært ettertraktede varer, er det svært sannsynlig at AU 1-skiltet vil bli solgt for betydelig mer. Hvis den klarer å selge for mer enn 518 000 pund, vil den offisielt være den dyreste platen i Storbritannia.

Det er ikke kjent når salget vil bli gjennomført, men det er ingen tvil om at det kommer til å bli en svært kostbar affære.

Det berømte James Bond-skiltet er lagt ut for salg
Dette er en annonse:

Takk, Top Gear.Loading next content