Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shenmue 3

Det er for øyeblikket ingen planer om å utvikle Shenmue 4

Historien ble ikke fullført i Shenmue 3, men likevel er det ikke noe nytt på vei.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Shenmue 3 fikk mildt sagt lunkne anmeldelser, og ikke nok med det, spillet fullførte ikke den overordnede historien som fansen eller har ventet på i mange, mange år. I stedet la det opp til et fjerde kapittel, men det er ikke under aktiv utvikling i det hele tatt.

I et intervju med IGN forteller skaperen Yu Suzuki at det ikke er noen planer om å lage et fjerde spill i Shenmue-serien.

Han slo fast at selv om Shenmue-fans lett kunne glede seg over det tredje kapittelet, var det et vanskelig utgangspunkt for nye spillere, og at hvis han får lov til å lage et fjerde en dag, så vil han at det skal være et bedre utgangspunkt for dem.

Ønsker du deg mer Shenmue?

Shenmue 3

Relaterte tekster

0
Shenmue 3Score

Shenmue 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

0
Shenmue 3 er gratis på PC

Shenmue 3 er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...Loading next content