Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

LIVE
HQ
logo hd live | Tchia
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   nyheter
   Shenmue 3

   Det er for øyeblikket ingen planer om å utvikle Shenmue 4

   Historien ble ikke fullført i Shenmue 3, men likevel er det ikke noe nytt på vei.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Shenmue 3 fikk mildt sagt lunkne anmeldelser, og ikke nok med det, spillet fullførte ikke den overordnede historien som fansen eller har ventet på i mange, mange år. I stedet la det opp til et fjerde kapittel, men det er ikke under aktiv utvikling i det hele tatt.

   I et intervju med IGN forteller skaperen Yu Suzuki at det ikke er noen planer om å lage et fjerde spill i Shenmue-serien.

   Han slo fast at selv om Shenmue-fans lett kunne glede seg over det tredje kapittelet, var det et vanskelig utgangspunkt for nye spillere, og at hvis han får lov til å lage et fjerde en dag, så vil han at det skal være et bedre utgangspunkt for dem.

   Ønsker du deg mer Shenmue?

   Shenmue 3

   Relaterte tekster

   0
   Shenmue 3Score

   Shenmue 3

   ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

   Shenmue-fansen kan lære alle og enhver noe om tålmodighet, for de har ventet i hele atten år på Shenmue 3. Er spillet verdt ventetiden?

   0
   Shenmue 3 er gratis på PC

   Shenmue 3 er gratis på PC

   NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

   Akkurat som i fjor er Epic Games ekstra snille på butikken sin de siste dagene av året, så også i år kan du få ett gratis PC-spill hver eneste dag. Dette starter allerede...   Loading next content